novinA

علم و فناوری

novinA

علم و فناوری

علم و فناوری

  • ۰
  • ۰

نکته ۱- توجه ویژه ای به متن ریدینگ بکنید؛ زیرا هر متنی که در لیستنینگ می شنوید؛ به نحوی نکات موجود در ریدینگ را بحث و بررسی و نقض می کند.

نکته ۲- یادداشت برداری کوتاه اما دقیق را حین گوش دادن به لیستنینگ تمرین کنید. زیرا فقط یک بار می توانید به آن گوش دهید.

نکته ۳- متن ها را توضیح دهید. یکی از معیارهای نمره گرفتن در آزمون تافل استفاده از لغات و واژگان خودتان است، و اگر به سادگی فقط کلمات را نقل قول کنید، نمره ای نمی گیرید.

نکته ۴- از لغات و عبارت های ربط دهنده زیادی استفاده کنید. آنها به شما کمک می کنند که بتوانید مقاله رایتینگ را بنویسید و به ایده های تان وصل بشوید.

نکته۵-زمان تان را عاقلانه مدیریت کنید. شما فقط ۲۰ دقیقه زمان دارید تا حداقل یک متن ۲۵۰ کلمه ای را ساختاربندی کرده و بنویسید.

نکته ۶ -دو دقیقه ابتدایی را برای طرح ریزی متن تان بگذارید. قول می دهم که با این کار بیشتر در زمان تان صرفه جویی می کنید.

نکته ۷-یک ایده واضح داشته باشید و به آن تکیه کنید. سعی کنید که استدلال های مختلف را امتحان نکنید و به همان یک ایده پایبند باشید.

نکته ۸-هر پاراگراف تان را با یک جمله ی نتیجه گیری واضح به پایان برسانید.

نکته ۹- سعی کنید حداقل ۳ دقیقه برای ویرایش مقاله تان زمان بگذارید.

نکته ۱۰- رایتینگ را در منزل تمرین کنید و از یک معلم یا متخصص آموزش تافل بخواهید که به شما نمره بدهد و نقاط ضعف تان را مشخص نماید.

ادامه مطلب...

  • ۹۹/۰۴/۰۳
  • نیکا رضوی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی